Leven vanuit
de BRON

Wat klopt voor jou
We zijn bedoeld om ons volledige potentieel te ontwikkelen en dit in te zetten voor een mooie en liefdevolle samenleving. Jouw potentieel; dat wat jij in essentie bent, kan slechts tot uitdrukking komen doordat het mensen of omstandigheden treft die hier een appèl op doen. Ook al voelt het niet altijd prettig. Het is geen strijd maar juist een middel om je bewustzijn te vergroten en je talenten te ontwikkelen. Samen leven is niet sluitend of afhankelijk maar open en vrij; ieder vanuit de eigen kracht. Ontwikkeling van ons potentieel staat centraal. Werkend vanuit het hart, in het hier en nu maken we waar.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan om te kijken wat bij je past.

Wat kun je verwachten

Wie bij mij komt ontdekt dat ik met de voeten in de klei sta en buig voor het kosmische.  Liefdevol confronteer. Intuïtie koppel aan het dagelijkse leven.

Wat ik doe is altijd hetzelfde.
Mijn zintuigen staan maximaal aan en via mij gebeurt wat er wil gebeuren.

Mensen komen met allerlei vragen rondom spiritualiteit en hooggevoeligheid, maar ook voor sterkere presentaties en teksten, bedrijf of relatiecoaching.

Doorzien en schiften is wat ik doe.

Wat hoort bij de essentie, wat is ruis.
Wat is denken, wat weet je innerlijk.
Wat gebeurt er in je lichaam, wat laat je zien of horen.

Ik volg, spiegel en geef een uitleg die eerder vaak niet benoemd is.

Herdefiniëren is een kracht.

Zo komen beelden en ervaringen in een andere context te staan.

Als kind doe ik dit al. Ik zie/voel een diepere betekenis of waarheid en benoem.

Als dertiger leer ik dat wat gebeurt in je leven JIJ niet BENT

Omdat het leven er soms zo rottig uitziet aan de buitenkant is de wetenschap dat jij dit niet bent een krachtig inzicht voor anders ervaren.

Het betekende niet dat ik het direct in alles kon toepassen. Helaas.

Op social media vond ik het lastig de juiste woorden te vinden.

Nu staan we met velen voor een andere kijk op leven. Intuitie is een kracht. Helder weten en helder voelen gangbare begrippen.

Wat ben je ten diepste? Hoe kunnen we de wereld mooier maken? Dat houdt me bezig.

Ik ben er voor iedereen die krachtig feedback wil. Die vanuit essentie wil handelen. Die bereid is naar mogelijkheden te kijken en het potentieel wil neerzetten in de nieuwe realiteit.

Daarnaast geef ik yinyoga, organiseer retreats, maak voorstellingen, schrijf en zing.

Lees hier meer over mij. (klik op de link)

Péronne

 

 

Samenwerken voor een verhoogd bewustzijn

Het verhogen van ons bewustzijn dient het samenleven op aarde. In de meest positieve zin dragen we verantwoordelijkheid,  Geven betekenis aan een wereld van alle kleuren.
De éénheid van  dingen vinden we terug in de natuur en in onszelf. levend op aarde. Alles is bewustzijn.

Trek een inspiratiekaartje

Draai om

Dit is wat deelnemers zeggen

In trainingen en coaching  van Leven vanuit de Bron wordt het hogere weten concreet vertaald. Praktisch, to- the point. 

“Hoewel er op persoonlijk vlak steeds meer betekenisvolle ‘toevalligheden’ op mijn pad kwamen, bleef de flow in mijn bedrijf uit. Toen ik Péronne ontmoette kwam hier verandering in. Wat ben ik haar dankbaar! Ze was in staat om dwars door al mijn verhalen en rollen heen te kijken, op een eerlijke, liefdevolle manier. Ze stelde vragen, de juiste vragen, kritisch maar zonder oordeel. Op zoek naar de kern. Want uiteindelijk zit alles in jezelf, alle antwoorden. Soms is het alleen lastig om zelfstandig die diepere laag te vinden. Samen met Péronne lukte dit wel. Ik ben dichter bij mezelf gekomen. Wat een kado!”

Roselinde

“Péronne is een hartgedragen professional.

In haar begeleiding geleidt ze je naar jóuw eigen wijsheid en brengt ze je daar waar het antwoord op de vraag al aanwezig is. Hiermee wordt het vertrouwen in je eigen intuïtie versterkt op een natuurlijke, lichte en liefdevolle wijze.”

 

Sandra

Door de website te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten