Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 39,95

Training

Aandacht voor je intuïtie

Je intuïtie is het kompas in een wereld vol mogelijkheden.

Ieder van ons heeft het prachtige instrument intuïtie tot zijn/haar beschikking. Maar hoe vaak word je niet aan het twijfelen gebracht waardoor de stem van de intuïtie zachter wordt of zelfs verdwijnt. Kun je überhaupt vertrouwen op deze ingevingen?

In de jaren van trainen en coachen kwamen heel veel hoog sensitieve, intuïtieve mensen voorbij die door onzekerheid, twijfel of gedachten zochten naar handvatten. Hoe doe je dat nou, hoe versterk je je intuïtie en leer je daarop vertrouwen?

Daar is deze training uit ontstaan. Want jij kunt dit ook. En ik vind het super leuk om je dit aan te bieden. Soms zal het spannend zijn of vertrouw je het niet.  Maar geef jezelf een kans. Het is een training. Vaak komen er nog gedachten, emoties, zijn er overtuigingen die stiekem meer impact hebben dan je in eerste instantie zou denken. En verder: geniet! Het is een training met veel doe opdrachten waarin gave tools als – kaartjes trekken – zijn verwerkt.

Intuïtie is een boodschapper van de Ziel. Ze helpt je keuzes maken in het hier en nu.

Aan het einde van de training

Tijdens de online training kun je me altijd contacten als het even niet loopt! Advies is per onderwerp tijd te nemen (bijvoorbeeld een dag) zodat je kunt oefenen en ervaren.