HEALING/READING

Je bent al heel. Dat vooropgesteld.
Een reading en healing herinnert aan je bron. 

De vijfde Tarot

Soms zijn er momenten dat je verlangt naar aanwijzingen die je weer op het juiste spoor zetten.

Welke kant mag het op. Wat is de bedoeling van deze gebeurtenis? 

Met een reading van de Vijfde Tarotkaarten ontvang je een nieuw perspectief en hoor je mogelijkheden die je niet met verstand kunt bedenken. Het mag en kan over ieder thema gaan.

De kaarten zijn verbonden met het eenheidsbewustzijn. Het idee dat alle smet elkaar verbonden is. Ruim 20 jaar geleden werden ze “doorgegeven “aan een Canadees-Nederlands echtpaar als een nieuw tool voor de nieuwe tijd. 

Naast de elementen aarde, water, lucht, vuur is er ether. Ether verbindt alles. Zoals alles met elkaar verbonden is.

Wil je helderheid of verlang je naar richting;

Boek direct je consult en vermeld de data waarop je kunt of stuur eerst een mailtje naar info@levenvanuitdebron.nl. Je bent van harte welkom.

tarot 5e dimensie
energetische behandeling

Energetisch werk

Ben je gevoelig voor energieën van anderen dan kun je daar last van hebben. Je bent snel moe of geïrriteerd. Het kan ook zijn dat woorden niet helpen. Je geen woorden kunt of wilt geven aan wat je ervaart.

Dan is een energetische behandeling een fijne en zachte manier  je lichaam en het veld daaromheen weer van jou te maken.

Bij de behandeling houd je je kleding aan en raak ik je knieën, voeten, ellenbogen en mogelijk hoofd licht aan. Met de beweging op deze punten wordt energie gestimuleerd of opgeruimd. 

Vooraf hebben we altijd een kort gesprek. 

Boek direct je consult en vermeld de data waarop je kunt of stuur eerst een mailtje naar info@levenvanuitdebron.nl. Je bent van harte welkom.

Herinner je heelheid.